Ahogy amit én főzök

Üdvözlöm a betérőket!
Blogom írásának elsődleges célja az, hogy az örökké elvesző receptjeim - melyek legyenek akár cetlire, füzetbe, számítógépre be- és legyezve - elérhetővé válljanak. Ez azért nem jelenti azt, hogy rendetlen lennék, de már annyi mindent készítettem, hogy sokszor nem is emlékszem az ételre, süteményre egyáltalában hogyan is nézett ki!

2010. április 14., szerda

Tekéznek az óriások


Ezeket a képeket készítettem 18,30 körül.
A felső Két kép érdekessége, Hogy egymás Mellett 2 Szivárvány látható.

EGY órával korábban dörgött-villámlott, aztán felszakadt AZ pl. ES el kezdett zuhogni AZ Eső! Tényleg Még szépnek is mondhatnám, kint álltunk a gyerekekkel a teraszon ÉS Csák néztük. Olyan volt, menta amikor EGY nyári Zápor elkap.
Láttam magam előtt AZ anyósomat, MERT amikor Esik-villámlik-Dorog, akkor Mindent kihúz a konnektorból, Teljesen áramtalanítja AZ egész házat ÉS ha lenne egérlyuk, Még abba is bele bújna.
De nincs, ezért inkább meghúzza magát a lakás EGY távoli zúgában.

AZ Én gyerekeim tartózkodás mellett félnek. Borasztó lehet annak a gyerkőcnek, akinek egy záporral Együtt Járó lógni ÉS EGY KÉSZ látvány rémálom. Nembeszélve arról, ha éppen este, Éjszaka riad Fel ÉS felveri a Fel utcát!

Szórakozás, ismerkedés, látvány volt a természet megfigyelése mar Pici baba koruktól kezdve. A babakocsiban ülve, fekve is szerették figyelni a Mozgó faleveleket, a repkedő madarakat, a giliszta, Csiga ÉS a Béka - Pedig lányokról van Szó! - Még ma is csodálattal tölti el õket ha kézbe fognak egyet. AZ Időjárás változásait a MinDig figyeltük: a legtöbb süt a nap, a legtöbb borult AZ ÉG, a legtöbb Esik, a legtöbb piros AZ ÉG alja akkor Event fújni a szél köd stb.
A dörgés, villámlás volt a legjobb! Nálunk ilyenkor tekéznek AZ óriások! Amikor morog AZ ÉG, akkor gurít AZ óriás, amikor Dorog, eltalálja a bábukat. A villámlásnál csííííííz, MERT fényképeznek. Ilyen nagyon egyszerű. Saját maguktól szövik a történeteket AZ óriásokról ÉS a tekéről.
Persze azt az OK tudják, Hogy ha Esik Eső ÉS AZ süt a nap, akkor ellenőrzésre AZ Ördög a feleségét!

5 megjegyzés:

Kiskukta írta...

De jó kis meséket szőtök! Nagyon tetszik! És a két szivárvány is nagyon érdekes, még nem láttam ilyet.

Famulus írta...

Sok szülő a frászt hozza a gyerekre, amikor olyan dologgal találkozik amitől maga is fél! Pedig nem szabad! Nyitottak vagyunk a természet csodáira, tudják, hogy minden állatnak, növénynek meg van a helye a világban. Ők tudatosan nem bántják a gilisztát, békát, kigyót stb. mert tudják, hogy fontos. A vakond akármilyen csatateret is csinál az udvarban és a kertben, nálunk hasznos állat:)
Sajnos nem tudtam a szivárvány igazi ponpájában vissza adni, az erőteljesebbnek olyan, de olyan színei voltak, hogy jajjjj, talán ha jól kinyújtom a kezem még el is érhettem volna! A halványabb pedig a "szokásos" volt csupán, de jelenségnek a kettős szivárvány valóban nem mindennapi. Tudtad, hogy a szivárvány végénél arannyal teli köcsög van? Majd egyszer megkeressük:)

Tűzpadka írta...

Nagyon szép fotók!Nagyszerű hangulata van.

Tűzpadka írta...

Szia Famulus!
Nem is kérdeztem még: Hogyan sikerült a megnyitó? Mármint az ételek szempontjából. Sikerült korhű ételeket össze hoznotok? Elégedettek voltak a vendégek?

Famulus írta...

Köszönöm kérdésed. Szerintem minden jól sikerült, valószínűleg az üres tányérok is ezt jelzik:)

LinkWithin