Ahogy amit én főzök

Üdvözlöm a betérőket!
Blogom írásának elsődleges célja az, hogy az örökké elvesző receptjeim - melyek legyenek akár cetlire, füzetbe, számítógépre be- és legyezve - elérhetővé válljanak. Ez azért nem jelenti azt, hogy rendetlen lennék, de már annyi mindent készítettem, hogy sokszor nem is emlékszem az ételre, süteményre egyáltalában hogyan is nézett ki!

2010. április 23., péntek

Babos tészta


Ez a lányaim másik nagy kedvence. A bablevesbe ilyenkor több babot szoktam főzni, a megfőtt bab egy részét a lével együtt kiszedem. Készítek egy rántást, mintha csak főzeléket csinálnék és a babot bele teszem. Széles metéltet főzök ki, amelyet a babfőzelékkel elkeverek. A dédszüleim nokedlit készítettek hozzá. Sózott lilahagymával, vagy csak így magában, esetleg a levesbe főtt füstölttel nagyon finom.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin