Ahogy amit én főzök

Üdvözlöm a betérőket!
Blogom írásának elsődleges célja az, hogy az örökké elvesző receptjeim - melyek legyenek akár cetlire, füzetbe, számítógépre be- és legyezve - elérhetővé válljanak. Ez azért nem jelenti azt, hogy rendetlen lennék, de már annyi mindent készítettem, hogy sokszor nem is emlékszem az ételre, süteményre egyáltalában hogyan is nézett ki!

2010. április 5., hétfő

Rántott saj


Sok háziasszony rémálma a rántott sajt, mert vagy megszívja magát olajjal, vagy teljesen szétfolyik, ráadásul csak frissen jó. Pedig közel sem olyan ördöngős elkészíteni:

Én duplán panírozom: liszt-tojás-panír-liszt-tojás-panír. Rögtön utána mehet a forró olajba és nem árt ha el is lepi, nem csak félig. Épp annyi ideig kell sütni, míg a panír színt nem kap, hiszen nem kell átsülnie, mint egy húsnak. Köretként rízst, sült krumplit, majonézt adhatunk hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin