Ahogy amit én főzök

Üdvözlöm a betérőket!
Blogom írásának elsődleges célja az, hogy az örökké elvesző receptjeim - melyek legyenek akár cetlire, füzetbe, számítógépre be- és legyezve - elérhetővé válljanak. Ez azért nem jelenti azt, hogy rendetlen lennék, de már annyi mindent készítettem, hogy sokszor nem is emlékszem az ételre, süteményre egyáltalában hogyan is nézett ki!

2010. március 18., csütörtök

Napfényes délután!

Ma délután nem volt jobb dolgom, mint fényképezőgéppel a kezemben kint sétálgattam az udvaron és vártam az ihletet, hogy mit is fényképezzek le. Nagyon szép napsütéses idő volt, aki ma sétálással, kirándulással tudta tölteni az idejét az igazán szerencsésnek mondhatja magát.

Séta közben vettem észre, hogy a halak is a felszín közelében úszkáltak, dobtam be egy adag szárított kenyérkockát, azt csipkedték. Sajnos sem a látványt, sem a csámcsogó hangot nem tudom így vissza adni, de érdekes nézni, hallani őket.




Nem egy gusztusos látvány, de ez is a természethez tartozik. Remélem idén sok béka lesz, mert az enyhe tél miatt valószínűleg el fognak bennünket lepni a szúnyogok. A melegebb idő beköszöntével a békák hangos brekegése az este és az éjszaka szerves része. Egyébként a békák nagyon jó meteorológusok is, hiszen már időben jelzik az eső közeledtét. Meleg nyári estéken egy pohárka finom borral a teraszon ücsörögve a legjobb zenei aláfestés.








Az idei év első gidájával a legkisebb lányom ismerkedik, vagy a gida vele?






Egy kis csizmaszagolás











"Unio"-s kecskejátszótér! Mert ugye az állatnak is biztosítanunk kell a megfelelő mozgásteret, mozgáslehetőséget, kellő kilátást a farönkök tetejéről a tájra :) A kiskecskék rivalizálós, erőfelmérős, verekedés, magasugrós, távolbaugrós színtere az elkerített területen belüli fák csonkjai.











3 megjegyzés:

Atkáriné Terike írta...

Írj a kecskékről!!!! Úgy szeretem olvasni a kecske történeteidet!! Légyszi!!!!!

Famulus írta...

Terike kedves! Szóval van telepátia! Pont most néztem az új kalácsodat! Szavakkal le sem lehet írni a kecskés sztorikat, de igyekszem a kedvedben járni!

gondaanyu írta...

Szia Betty ! Örülök a blogodnak, legalább tudok Rólatok .

LinkWithin