Ahogy amit én főzök

Üdvözlöm a betérőket!
Blogom írásának elsődleges célja az, hogy az örökké elvesző receptjeim - melyek legyenek akár cetlire, füzetbe, számítógépre be- és legyezve - elérhetővé válljanak. Ez azért nem jelenti azt, hogy rendetlen lennék, de már annyi mindent készítettem, hogy sokszor nem is emlékszem az ételre, süteményre egyáltalában hogyan is nézett ki!

2010. március 11., csütörtök

Figurás kalács szülinapra

Szanter fantasztikus, aprólékosan kidolgozott süteményeket készít kalács tésztából. A hét végén a szomszéd kislány születésnapjára készítettem ezeket:



































Az óvodában szőlő volt a kislány jele, nagyon örült neki.






































Érdemes Szanter blogját megnézni, mert nagyon aprólékosan készíti "műveit". Azon kívül nagyon szép természetfotó is található az oldalán

4 megjegyzés:

Ami írta...

Hogy Te milyen ügyes vagy! Nagyon szép! :)

Famulus írta...

Köszönöm Ami! De Szanter blogját feltétlen nézd meg, hogy ott mik vannak kalácsból! Ez még egyszerű volt azokhoz képest!

Atkáriné Terike írta...

Gratulálok Famulus! Hurrá, hurrá, hurrá!!! Nagyon örülök hogy megcsináltad! Szépek! Köszönöm hogy utalsz a blogomra!!!

Famulus írta...

Drága Terike!
Mondtam, hogy megcsinálom! Kedvet éreztem hozzá, de már kiúkumáltam, hogy legközelebb megtöltöm a kalács-darabokat mákkal-dióval-nutellával-pudinggal, majd meglátom. Nagy sikere volt. Az pedig, hogy utalok a blogodra teljesen természetes! Másoknak is látniuk kell!

LinkWithin