Ahogy amit én főzök

Üdvözlöm a betérőket!
Blogom írásának elsődleges célja az, hogy az örökké elvesző receptjeim - melyek legyenek akár cetlire, füzetbe, számítógépre be- és legyezve - elérhetővé válljanak. Ez azért nem jelenti azt, hogy rendetlen lennék, de már annyi mindent készítettem, hogy sokszor nem is emlékszem az ételre, süteményre egyáltalában hogyan is nézett ki!

2010. január 14., csütörtök

Fontos nap


Készülünk a holnapi napra. A reneszánsz szakács képzés utolsó napja: vizsga. Igyekszem majd valamennyi ételt feltenni az oldalra - lehetőleg a receptekkel együtt -. Ezek a pipikék nem egy hatalmas tálban "wellnes"-eznek, hanem nagyon aprók, 40 dkg-ot nyomnak csupán.
Ők most éppen a narancsos-gyömbéres-mézes pácban csücsölnek. A tesók - 3 különböző módon előkészítve - már a pácba merültek és hidegre tettük őket.

1 megjegyzés:

Tűzpadka írta...

Ez egy nagyszerű párosítás lehetett. A gyömbér az egyik legjellemzőbb fűszer volt. Kár hogy ma már nem használják olyan gyakran

LinkWithin