tag:blogger.com,1999:blog-2451729863357487216.post6335078544467911555..comments2022-11-04T12:18:11.765+01:00Comments on Famulus konyhája: Diós-vaníliás szeletFamulushttp://www.blogger.com/profile/07941499402407714644noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2451729863357487216.post-88702146286875426612010-04-07T23:44:24.431+02:002010-04-07T23:44:24.431+02:00Köszönöm a tippet.Köszönöm a tippet.henihttps://www.blogger.com/profile/15971149765799557711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2451729863357487216.post-78430083209629901322010-04-07T08:30:50.112+02:002010-04-07T08:30:50.112+02:00Kedves Heni!
Az egy zacskó pudinghoz tehetsz még e...Kedves Heni!<br />Az egy zacskó pudinghoz tehetsz még egy kevés lisztet, amivel felfőzöd, vagy amikor már kész és folyósnak gondolod az állagát, akkor zseléfixet. A lényeg, hogy a cukorral kikevert vajat csak akkor tedd a pudinghoz, amikor az már kihült! Apránként add a vajat a pudinghoz és jól keverd ki. Remélem legközelebb sikerülni fog.Famulushttps://www.blogger.com/profile/07941499402407714644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2451729863357487216.post-79186311799839598702010-04-06T23:38:29.654+02:002010-04-06T23:38:29.654+02:00Nagyon finom ez a süti,már én is megsütőttem. Neke...Nagyon finom ez a süti,már én is megsütőttem. Nekem a krém kicsit folyós lett. <br />Tudtok tippet adni,hogy keményebb legyen a krém. Köszönöm üdv.henihenihttps://www.blogger.com/profile/15971149765799557711noreply@blogger.com